Estetisk behandlingar

Kosmetiska behandlingar har den kosmetiska aspekten som den avgörande faktorn. Det huvudsakliga syftet är att ändra eller förbättra utseendet.

Kronor, plastuppbyggnader och fasader görs ofta av funktionella skäl men estetiken är lika viktig med dessa typer av behandlingar.

Smile makeover är en metod för att ändra ditt leende och kan innebära olika typer av behandlingar. Ofta kallas detta "Hollywood smile". Du kan läsa mer om det här.

Tandblekning är för dig som vill ha en vitare nyans av tänderna, medan tandsmycken är en dekorativ utsmyckning för dina tänder.

Redigera Radera

Estetisk tandvård omfattar alla förfarande inom tandvård för att förbättra övergripande estetik (det harmoniska utseende) t av ditt leende. En stor kosmetisk förändring av ditt leende - även känd som fullständig rehabilitering - karakteriseras ofta som en "smile makeover" eller "Hollywood smile". Ett trevligt leende kan ha många effekter när det gäller individens självförtroende, självkänsla och personliga relationer.

Det finns många olika kosmetiska behandlingar som är tillgängliga beroende på vilket slutresultat som önskas. Om du funderar på estetisk tandvård bör du söka råd av en erfaren tandläkare med kompetens inom estetisk behandling. Observera att estetisk tandvård kan vara på bekostnad av dina naturliga tänder, och därför på lång sikt kan vara ett funktionellt dåligt beslut att genomföra på grund av komplikationer och restaureringar som kommer mycket tidigare än genom att upprätthålla egna starka tänder (oavsett utseende).

Redigera Radera